Afspilning af musik i HTC Bil

1. Fra hovedpanelet glider du til venstre, indtil du ser panelet Musik.
  2. Glid op fra bunden af skærmen og tryk på for at gennemse musik efter kategori eller for at søge i din samling.
  3. Tryk på et album, en sang eller en afspilningsliste for at lytte til den.
  4. Næste gang du vil afspille den samme musik, kan du:
    • Trykke på genvejen Musik på hovedpanelet for straks at afspille den sidste sang, du har lyttet til.
    • Glide tilbage til panelet Musik og trykke på et af de nylige album.