På vej med HTC Bil
Tag HTC‘s musikoplevelse med i bilen

På vej med HTC Bil

Når du nu kører, kan du let bruge HTC One S til at nå din destination, holde dig underholdt og hjælpe dig med at holde forbindelse til de mennesker, der betyder noget for dig. Få let adgang til musik, kort, navigation og telefonopkald med HTC Bil.
  1. HTC Bil starter straks, når du monterer HTC One S i HTC-bilsættet.
  2. På hovedpanelet HTC Bil kan du:
    • Glide til venstre eller h'jre for at gå til de andre paneler som f.eks. Musik eller Kontakter.
    • Fra hovedpanelet kan du trykke på en genvej for at gøre noget med det samme. Tryk f.eks. på genvejen Musik for straks at afspille den sidste sang, du har lyttet til.
Tip: Når du bruger HTC Bil, kan du vende tilbage til hovedpanelet fra enhver anden skærm ved at trykke på .

Når du tager HTC One S ud af HTC Bilsættet, stopper HTC Bil automatisk.

Du kan også lukke HTC Bil manuelt ved at trykke på fra hovedpanelet.