INDSTILLINGER & SERVICES
Leje eller købe en video
INDSTILLINGER & SERVICES

Leje eller købe en video

Vigtigt: Sørg for, at du bruger et kreditkort, der er registreret i samme område som den, du er knyttet til på din HTC Watch-konto.
  1. I HTC Watch-programmet kan du gennemse vores videobutik eller trykke på for at søge efter en titel.
  2. Tryk på en video for at se oplysninger, som f.eks. medvirkende og synopsis.
  3. Mens du ser, kan du:
    • Se traileren, hvis den er tilgængelig. Trykke på for at afspille den.
    • Anbefale videoen ved at dele linket til den. Trykke på > Del og vælge, hvordan du vil dele.
  4. Trykke på prisknappen for at leje eller købe videoen.
  5. Hvis det er første gang, du lejer eller køber, skal du tilføje dine kreditkortoplysninger og faktureringsoplysninger.
  6. Bekræft din leje eller dit køb.
Du kan gå til biblioteket for at undersøge dine hentninger.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s