INDSTILLINGER & SERVICES
Holde dine dokumenter på SkyDrive
INDSTILLINGER & SERVICES

Holde dine dokumenter på SkyDrive

Gemme et Office-dokument på SkyDrive

Med Polaris Office kan du oprette eller åbne et dokument og gemme det på dit SkyDrive online lager.
  1. På startskærmen trykker du på > Polaris Office.
  2. Opret eller åbn et dokument.
  3. Tryk på > Gem som.
  4. Indtast et nyt filnavn.
  5. Tryk på > SkyDrive.
  6. Tryk på Gem.
Tip: Når du har åbnet et dokument, kan du også trykke på > Del > SkyDrive for HTC Sense for at sende dokumentet til en SkyDrive-mappe.

Redigere et Office-dokument på SkyDrive

Med Polaris Office kan du vise eller redigere et dokument, der er lagret på dit SkyDrive-lager.
  1. På startskærmen trykker du på > Polaris Office.
  2. Tryk på SkyDrive.
  3. Åbn den mappe, der indeholder det dokument, du vil vise eller redigere.
  4. Tryk på dokumentet for at åbne det.
  5. Tryk på Rediger for at foretage ændringer.
  6. Når du har redigeret dokumentet, trykker du på Gem eller på > Gem som.

Gemme et PDF-dokument på SkyDrive

Med PDF Viewer kan du åbne et dokument og gemme det på dit SkyDrive online lager.
  1. På startskærmen trykker du på > PDF Viewer.
  2. Gå til det dokument, du vil åbne, og åbn det.
  3. Tryk på > Gem som.
  4. Indtast et nyt filnavn.
  5. Tryk på > SkyDrive og så på OK.
Tip: Når du har åbnet et dokument, kan du også trykke på > Del > SkyDrive for HTC Sense for at sende dokumentet til en SkyDrive-mappe.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s