Sende links til SkyDrive-filer via e-mail

Du behøver ikke at hente dem og vedhæfte dem en e-mail for at dele dine filer fra SkyDrive via e-mail. Med E-mail-programmet kan du let medtage links til dine SkyDrive-filer og sende dem i din e-mail.
  1. På startskærmen trykker du på > E-mail.
  2. Hvis du har flere e-mail-konti, kan du skifte til den e-mail-konto, du vil bruge.
  3. Opret en ny meddelelse og udfyld modtagere eller besvar en e-mail.
  4. Du kan:
    • Tryk på Vedhæft > Dokument og vælg en dokumenttype.
    • Tryk på Vedhæft > Fil, hvis du vil vælge blandt alle filtyper.
  5. Tryk på SkyDrive.
  6. Åbn den mappe, der indeholder de filer, du vil bruge, og vælge de filer, du vil dele.
  7. Tryk på Udført.

Du vil nu se links til de valgte filer i e-mail-meddelelsen.

8. Tryk på Send.