Holde dine dokumenter på Dropbox

Gemme et Office-dokument i Dropbox

Du kan du åbne et Office-dokument på HTC One S og gemme det i din Dropbox.
  1. Åbn et Office-dokument, f.eks. et, der er vedhæftet en e-mail.
  2. Tryk på > Gem som.
  3. Indtast et nyt filnavn.
  4. Tryk på > Dropbox.
  5. Tryk på Gem.
Dit dokument gemes til mappen Polaris Office i roden af din Dropbox-mappe.
Tip: Gem dokumentet i en anden Dropbox-mappe ved at trykke på > Del > Dropbox. Opret eller vælg en mappe, og tryk på Overfør.

Redigere et Office-dokument på Dropbox

Du kan redigere et dokument, der er lagret på Dropbox, og gemme ændringerne.
  1. På startskærmen trykker du på > Dropbox.
  2. Åbn den mappe, der indeholder det dokument, du vil redigere.
  3. Tryk på dokumentet for at åbne det.
  4. Tryk på Rediger for at foretage ændringer.
  5. Når du har redigeret dokumentet, trykker du på Gem eller på > Gem som.

Gemme et PDF-dokument i Dropbox

Du kan du åbne et PDF-dokument på HTC One S og gemme det i din Dropbox.
  1. Åbn et PDF-dokument, f.eks. et, der er vedhæftet en e-mail.
  2. Tryk på > Gem som.
  3. Indtast et nyt filnavn.
  4. Tryk på > Dropbox og så på OK.
Dit dokument gemes til mappen PDFViewer i roden af din Dropbox-mappe.
Tip: Gem PDF filen i en anden Dropbox-mappe ved at trykke på > Del > Dropbox. Opret eller vælg en mappe, og tryk på Overfør.