INDSTILLINGER & SERVICES
Sende links til Dropbox-filer via e-mail
INDSTILLINGER & SERVICES

Sende links til Dropbox-filer via e-mail

Ikke længere noget med at vedhæfte filer i din e-mail. Med E-mail-programmet kan du let medtage links til dine Dropbox-filer og sende dem i din e-mail.
  1. På startskærmen trykker du på > E-mail.
  2. Hvis du har flere e-mail-konti, kan du skifte til den e-mail-konto, du vil bruge.
  3. Opret en ny meddelelse og udfyld modtagere eller besvar en e-mail.
  4. Du kan:
    • Tryk på Vedhæft > Dokument og vælg en dokumenttype.
    • Tryk på Vedhæft > Fil, hvis du vil vælge blandt alle filtyper.
  5. Tryk på Dropbox.
  6. Åbn den mappe, der indeholder de filer, du vil bruge, og vælge de filer, du vil dele.
  7. Tryk på Udført.

Du vil nu se links til de valgte filer i e-mail-meddelelsen.

8. Tryk på Send.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s