Konfiguration af din Dropbox-konto

For at få dine ekstra 23 GB gratis Dropbox-lager i 2 år, skal du konfigurere din Dropbox-konto fra HTC One S og udføre Introduktions-guiden på Dropbox hjemmesiden.
  1. Glid meddelelsespanelet åben, og tryk så på > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på > Dropbox.
  3. Følg vejledningerne på skærmen for at oprette eller logge på din konto.
  4. Gå på Dropbox hjemmeside (www.dropbox.com) med computerens webbrowser, log på din konto og udfør introduktions-guiden.
Tip: Fra Startskærmen kan du også trykke på > Dropbox for at bruge Dropbox-programmet til at konfigurere din konto.