Bruge Dropbox på HTC One S
At tilføje mere hukommelsesplads på telefonen og nemt dele filer

Bruge DropboxHTC One S

Når du bruger Dropbox, har du altid adgang til dine billeder, videoer og dokumenter – på HTC One S, din computer og dine andre mobile enheder, hvor du har adgang til Dropbox.
HTC One S skal du logge ind på din Dropbox-konto, så du kan:
  • Få glæde af yderligere 23 GB gratis Dropbox-lager i 2 år.
  • Få adgang til dine billeder og videoer, der er lagret på Dropbox direkte fra Galleri.
  • Det er slut med store vedhæftede filer, når du deler via e-mail. Ganske enkelt sende et link til dine Dropbox-filer.
  • Vis og rediger Office-dokumenter, der er lagret i Dropbox.
  • Vis PDF-filer, der er lagret i Dropbox.
  • Gem dokumenter, der f.eks. er vedhæftet e-mails, direkte til Dropbox.
  • Tjek ledig Dropbox-plads når som helst.
Bemærk: Hvis Dropbox-programmet ikke er forhåndsinstalleret, kan du hente det fra Google Afspil.

Om tilbudet om ekstra gratis Dropbox-lager

De yderligere 23 GB Dropbox-opbevaringsplads er et specielt tilbud, som er tilgængelig på HTC-enheder med Android med HTC Sense 4.0 eller HTC Sense 4+, og som har Dropbox præinstalleret. Dette tilbud er tilgængeligt for både nye og eksisterende Dropbox-brugere.
  • For at få yderligere 23 GB gratis Dropbox-opbevaringsplads i to år, skal du logge ind på din Dropbox-konto fra HTC One S (men ikke fra din computer eller andre non-HTC-enheder), og følge introduktionsguiden på Dropbox-websiden (www.dropbox.com/gs).
  • Hvis du ikke har en Dropbox-konto endnu, kan du oprette en ny konto fra HTC One S eller fra din computer på www.dropbox.com.
  • Denne ekstra gratis lager er et engangstilbud. Du må kun benytte dig af dette tilbud på én HTC-enhed.

Gå ind på Dropbox websiden (http://www.dropbox.com/help/249) for den fuldstændige version af Vilkår og betingelser.