PROGRAMMER & FUNKTIONER
Afvisning eller udsættelse af begivenhedspåmindelser
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Afvisning eller udsættelse af begivenhedspåmindelser

Hvis du har angivet mindst en påmindelse til en begivenhed, vises ikonet for kommende begivenhed () i meddelelsesområdet på statuslinjen for at minde dig om begivenheden.
  1. Åbn panelet Meddelelser.
  2. Spred to fingre på meddelelsen for begivenheden for at udvide den, og gør derefter ét af følgende:
    • Vælg at udsætte eller afvise alle begivenhedspåmindelser. For hurtigt at fjerne en meddelelse fra listen, skal du trække den til venstre eller højre.
    • For at se en meddelelse med mange forskellige begivenheder, skal trykke på den for at se en liste over begivenhederne.
    • Hvis du har inviteret gæster, skal du trykke på Send e-mail for at sende et hurtigt svar til mødedeltagerne.
    • Tryk på for at bevare påmindelser, der venter i meddelelsesområdet i statuslinjen.
Bemærk: For at tilføje meddelelser eller redigere din liste af hurtige svar, skal du åbne Kalender, og derefter trykke på > Indstillinger > Kviksvar.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s