Accept eller afvisning af en mødeindkaldelse

Gå til fanen Inviterede for at se mødeindkaldelser, som du endnu ikke har accepteret eller afvist.
Vigtigt:
  • Du skal konfigurere en Exchange ActiveSync-konto for at modtage mødeindkaldelser i Kalender.
  • Hvis du ikke kan se fanen Inviterede, skal du trykke på > Rediger faner, trykke og holde på Inviterede og trække den til nederste række.
  1. Tryk på fanen Inviterede, og tryk så på en mødeindkaldelse.
  2. Accepter, afvis eller accepter foreløbigt invitationen, eller foreslå et nyt tidspunkt.
    Tip: Tryk på for at vælge mellem flere valgmuligheder som f.eks. at flytte invitationen til en mappe.