Administration af Kalenderbegivenheder

Redigere en begivenhed

Du kan kun redigere begivenheder, som du har oprettet samt de, som du har accepteret fra konti, som f.eks. Microsoft ActiveSync Exchange.
Bemærk: Redigering af begivenheder er ikke understøttet af alle konti.
  1. Mens du ser på en begivenhed, skal du trykke på .
    Bemærk: Hvis du redigerer en begivenhed, der gentager sig, bedes du om, hvorvidt du vil slette bare denne forekomst eller alle forekomster.
  2. Foretag ændringerne til begivenheden.
  3. Tryk på Gem. Eller tryk på Send opdatering, hvis du har inviteret kontakter til begivenheden.

Slette en begivenhed

Gør et af følgende:
  • Mens du ser på en begivenhed, skal du trykke på > Slet aftale.
  • I visningen Dag, Dagsorden eller Uge trykker og holder du på en begivenheden og trykker på Slet eller Slet aftale.
Hvis begivenheden gentager sig, bedes du, om du vil slette bare den forekomst eller alle forekomster fra Kalender.

Dele en begivenhed

Du kan dele en kalenderbegivenhed som en vCalendar ved hjælp af Bluetooth eller ved at sende den som en filvedhæftning med din e-mail eller som en meddelelse.
  1. Gør et af følgende:
    • Mens du ser på en begivenhed, skal du trykke på > Videresend.
    • I visningen Dag, Dagsorden eller Uge trykker og holder du på en begivenheden og trykker på Videresend.
  2. Vælg, hvordan du vil sende begivenheden.