Visning af Kalender

1. Tryk på en Kalender-fane.
  2. Gør et af følgende:
    • Du kan returnere til den aktuelle dato fra enhver Kalender-visning ved at trykke på I dag.
    • I visningerne dag, uge og dagsorden er begivenheder farvekodede for at angive den konto eller kalendertype, de hører til. Tryk på for at finde ud af, hvad hver farve betyder.
    Bemærk: Hvis du ikke kan se fanen Kalender, skal du trykke på > Rediger faner, trykke og holde på fanen Kalender og trække den til nederste række.

Visningen Måned

Du ser markeringer på de dage, der har begivenheder, i visningen Måned.
Gør et af følgende i månedsvisningen:
  • Tryk på en dag for at se begivenhederne for den dag.
  • Tryk og hold på en dag for at åbne en valgmenu, hvorfra du også kan vælge at oprette en begivenhed eller skifte til enten visningen Dag eller Dagsorden.
  • Glid fingeren op eller ned på skærmen for at se tidligere eller senere måneder.

Dags- og dagsordensvisningerne

Dagsvisningen viser dine begivenheder pr. dag, mens Dagsordensvisningen viser alle begivenhederne i kronologisk rækkefølge.
  • Hvis begivenheden er en fødselsdag eller et jubilæum for din kontakt, kan du trykke på vedkommende for at sende en hilsen.
  • Når du står i visningen Dag:
    • Tryk på et tidsinterval for at oprette en ny begivenhed på det tidspunkt.
    • Glid til venstre eller højre over skærmen for at se tidligere eller senere dage.
    • Hvis dagens vejr vises, kan du trykke på vejret for at skifte visningen til en anden by.
    • Se begivenhedstidspunktet i en anden tidszone. Tryk på > Vælg 2. tidszone > Vælg placering, og indtast derefter byens navn.

Visningen Uge

Visningen Uge viser et diagram over begivenheder for en uge.
Når du står i ugevisningen kan du:
  • Trykke og holde på et tidsinterval for at oprette en ny begivenhed på det tidspunkt.
  • Trykke på en begivenhed (vises som farvede blokke) for at vise detaljerne.
  • Glide til venstre eller højre over skærmen for at se tidligere eller senere uger.