Oprettelse af en begivenhed

Du kan oprette begivenheder, som synkroniserer med dine Google eller ExchangeActiveSync-kalendere, såvel som begivenheder på HTC One S.
  1. Fra startskærmen trykker du på > Kalender.
  2. I enhver Kalender-visning trykker du på .
  3. Tryk på og vælg så den kalender, du til tilf'je begivenheden til.
  4. Du kan invitere kontakter ved at trykke på og vælge dem, du vil invitere.
  5. Indtast og indstil oplysninger om begivenheden.
  6. Tryk på Gem. Eller tryk på Send opdatering, hvis du har inviteret kontakter til begivenheden.

Tjekke din tidsplan for en ny begivenhed

Undgå at sætte mange forskellige møder på samme tid. I Kalender kan du tjekke dine aftaler for at se, om en ny begivenhed kommer i konflikt med din tidsplan.
  1. Når du opretter en begivenhed, skal du trykke på Undersøg kalender.
  2. Tryk og hold på afkrydsningsfeltet for begivenheden, og træk den derefter til et frit tidsinterval.
  3. Træk i retningspilene for at indstille varigheden af begivenheden. Du vil se en meddelelse, hvis der er konflikter med andre planlagte begivenheder.
  4. Tryk på Udført for at vende tilbage til skærmen for nye begivenheder, og tryk derefter på Gem.