Tilføje en POP3/IMAP-e-mail-konto

1. På startskærmen trykker du på > E-mail.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis det er første gang, du tilføjer en e-mail-konto til E-mail, trykker du på Anden (POP3/IMAP) på skærmen Vælg en udbyder af e-mail.
    • Hvis du allerede har tilføjet en e-mail-konto i E-mail, skal du trykke på > Tilføj konto > Andet (POP3/IMAP).
  3. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden til e-mail-kontoen, og tryk så på Næste.
    Bemærk: Hvis du bliver bedt om at indtaste flere e-mail-indstillinger, skal du bede din udbyder af e-mail om hjælp.
  4. Indtast kontonavnet og dit navn, og tryk så på Afslut opsætning.