PROGRAMMER & FUNKTIONER
Tweeting i Friend Stream
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Tweeting i Friend Stream

1. I Friend Stream trykker du på > Twitter.
  2. Tryk på .
  3. Indtast dit tweet.
  4. Tryk på eller for at tilføje et billede eller din aktuelle placering til din tweet.
  5. Tryk på Poster.

Søge efter Twitter-brugere, der skal følges

1. Tryk på på en af fanerne.
  2. Indtast et Twitter-navn i søgefeltet.
  3. Tryk på .
  4. Tryk på den Twitter-bruger, du vil følge, i listen over søgeresultater.
  5. Tryk på > Følg.

Ikke længere følge en Twitter-bruger

1. På fanen Alle tweets trykker du på den Twitter-bruger, du ikke længere vil følge.
  2. Tryk på > Følg ikke.

Afsende en direkte meddelelse

Du kan kun sende en direkte meddelelse (DM) til en person, som følger dig.
  1. På fanen Direkte meddelelse trykker du på .
  2. Indtast navnet på en Twitter-bruger i feltet Til.
  3. Indtast din meddelelse, og tryk så på Poster.
Du kan også sende en direkte meddelelse, når du trykker og holder på et tweet fra den person, du vil sende den direkte meddelelse til, og så trykke på Send direkte meddelelse i valgmenuen.

Svare på eller gen-tweet'e et tweet

1. På fanen Alle tweets trykker du på det tweet, du vil svare på eller gen-tweet'e.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på Tweet tilbage.
    • Tryk på Svar, indtast dit svar eller tilføj en personlig bemærkning til tweet'en, og tryk derefter på Send.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s