PROGRAMMER & FUNKTIONER
Få glæde af Facebook i Friend Stream
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Få glæde af Facebook i Friend Stream

Poster dine statusopdateringer, skriv meddelelser på vægge eller check ind på et sted.

Postering af en meddelelse på en vens Facebook-væg

1. I Friend Stream trykker du på > Facebook.
  2. Tryk på > Min væg.
  3. Tryk på en ven i listen.
  4. Indtast din meddelelse.
  5. Tryk på Poster.

Kommentarer til og synes om Facebook-indlæg

Tryk på en persons statusopdatering på fanen Alle og gør ét af følgende:
  • Tryk på det billede eller albumnavn, der vises i statusopdateringen for at se og kommentere albummets billeder med programmet Galleri.
  • Synes om personens statusopdatering.
  • I tekstfeltet indtaster du det, du tænker om en persons statusopdatering.

Checke ind på et sted

Lad dine Facebook-venner vide, hvor du er ved at checke ind på et sted.
Vigtigt: For at finde din placering skal du aktivere placeringskilder i Indstillinger > Placering.
  1. Gå til fanen Locations, og tryk så på .
  2. Tryk på et sted i listen.
  3. Tryk på Check ind.
  4. Tilføj din statusmeddelelse og sæt tag på de venner, du er sammen med.
  5. Tryk på Check ind.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s