Twitter for HTC Sense

Når du logger ind på din Twitter-konto fra indstillingen Konti og synkronisering eller Twitter-programmet (forudinstalleret eller hentet) logges du automatisk ind på Twitter for HTC Sense. Du skal måske også autorisere Twitter for HTC Sense til at oprette forbindelse til din Twitter-konto.

Twitter for HTC Sense lader dig se dine Twitter-kontakter og deres tweets i Kontakter. Du kan også sende tweets, og se på dine venners tweets i Friend Stream.