Facebook

Når du logger ind på din Facebook-konto fra indstillingen Konti og synkronisering eller Facebook-programmet (forudinstalleret eller hentet), kan du:

• Se alle dine Facebook-kontakter og deres onlinestatusopdateringer i Kontakter.
  • Se Facebook-billeder i Galleri.
  • Søg efter dine venners Facebook-statusopdateringer i Friend Stream.
  • Vis Facebook-begivenheder og dine venner fødselsdage i Kalender.
Bemærk: Du skal måske autorisere HTC One S til at oprette forbindelse til din Facebook-konto.