Sikkerhedskopiering af dine kontakter

1. På fanen Kontakter trykker du på > Administrer kontakter.
  2. Tryk på Importer/Eksporter kontakter > Eksporter til telefonlager.
  3. Vælg en konto eller kontaktpersonertypen, der skal eksporteres, og tryk så på OK.

Gendannelse af kontakter

Du kan kun gendanne kontakter, der er sikkerhedskopieret ved hjælp af funktionen Eksporter til telefonhukommelsen.
  1. På fanen Kontakter trykker du på > Administrer kontakter.
  2. Tryk på Importer/eksporter kontakter > Importer fra telefonkort.
  3. Hvis du har konfigureret mere end én konto, skal du trykke på typen for de importerede kontakter.