KOMMUNIKATION
Tilføje Kontakter-widgets
KOMMUNIKATION

Tilføje Kontakter-widgets

Hold dig i tæt kontakt med Kontakter, der betyder noget for dig, ved at tilføje en Kontakter-widget til hver af dine grupper.
  1. Tryk og hold på et tom plads på startskærmen.
  2. På fanen Widgets trykker du på Alle Widgets > Kontakter.
  3. Vælg widget-format og træk den til en startskærmsminiature, hvor du vil tilføje den.
  4. Vælg den gruppe, du vil føje til som en widget.
  5. Gentag ovenstående trin for at tilføje endnu en Kontakter-widget.

Indstilling af standardkommunikationsmetode

Vælg kommunikationshandling (f.eks. ring eller send meddelelse) for når du trykker på en kontaktpersons billede på Kontakter-widget'en.
  1. På startskærm går du til Kontakter-widget'en.
  2. Tryk på en kontaktpersons billede på widget'en.
  3. Tryk på den kommunikationsmetode, du vil bruge for denne kontaktperson.
Tip: Hvis du vil ændre standardkommunikationsmetoden, trykker du på kontaktpersonens navn (ikke billede) og derefter på Angiv standardhandling.

Komme i kontakt med en kontaktperson

1. På startskærm går du til Kontakter-widget'en.
  2. Tryk på en kontakts billede (ikke navnet) på widget'en. Standard kommunikationsmåden, som du har indstillet for denne kontakt, udføres.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s