KOMMUNIKATION
Kontaktpersonoplysninger og samtaler
KOMMUNIKATION

Kontaktpersonoplysninger og samtaler

Når du trykker på en kontaktperson på Kontakter-skærmen, åbnes skærmbilledet med detaljer over kontaktpersoner.
Skærmen med kontaktpersondetaljer har følgende faner:

Detaljer

Viser de oplysninger, du har gemt for kontaktpersonen. Kontakt en kontaktperson ved at trykke på en mulighed.

Tråd

Viser SMS-meddelelser og e-mails, som du har modtaget fra kontakten. Det viser også alle dine indkommende, udgående og ubesvarede opkald til og fra kontaktpersoner.

Opdateringer

Viser kontaktpersonens opdateringer og begivenheder fra de sociale netværkskonti.

Hvis du vil se en meddelelse om kontaktens fødselsdag i afsnittet Begivenheder, kan du trykke på meddelelsen og vælge, hvordan du vil hilse kontakten.

Galleri

Viser linkede kontaktpersoners album og billeder.

Redigere en kontaktpersons oplysninger

Vigtigt: Kontakter fra Socialt netværk kan ikke redigeres.
  1. Tryk og hold på kontaktpersonen på fanen Kontakter, og tryk så på Rediger kontakt.
  2. Indtast de nye oplysninger.
  3. Tryk på Gem.

Sletter kontakter

1. På fanen Kontakter trykker du på > Slet kontakter.
  2. Vælg de kontaktpersoner, du vil fjerne.
  3. Tryk på Slet.

Opdatere Exchange-ActiveSynckontakter

Hvis dine Exchange-ActiveSynckontakter i virksomhedens kontaktbog har nye oplysninger, kan du opdatere disse kontakter i HTC One S.
  1. På fanen Kontakter, skal du trykke på en Exchange-ActiveSynckontakt.
    Bemærk: Hvis kontakten er flettet med andre konti, skal du først afbryde linket med Exchange-ActiveSynckontoen, og derefter vælge Exchange-ActiveSynckontakten på fanen Kontakter.
  2. Tryk på > Søg efter opdatering.
  3. Hvis der er opdateringer tilgængelig, skal du vælge om du vil erstatte de gamle data eller flette de nye data med de gamle.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s