Fletning af kontaktoplysninger

Undgå dubletangivelser ved at flette kontaktpersonoplysninger fra forskellige kilder, som f.eks. dine sociale netværkskonti, til én kontaktperson.

Accept af forslag til linkede kontakter

Når HTC One S finder kontakter, som kan flettes sammen, vil du se en link-meddelelse, når du åbner programmet Kontakter.

1. På fanen Kontakter trykker du på Meddelelse om linkforslag, når den er tilgængelig. Du ser en liste over foreslåede kontakter, der kan flettes.
  2. Vælg de kontaktpersoner, du vil flette.
Tip: Hvis du ikke vil modtage linkforslag, trykker du på > Indstillinger på fanen Kontakter. Ryd muligheden Foreslå kontakt link.

Manuel fletning af kontaktpersonoplysninger

1. Tryk på navnet på kontaktpersonen på fanen Kontakter (ikke ikonet eller billedet), du vil linke.
  2. Tryk på .
  3. Du kan:
    • Under Foreslå links trykker du på for at linke kontaktpersonen til en konto.
    • Under Tilføj kontakt trykker du på en af mulighederne for at linke til en anden kontakt.

Bryde linket

1. Tryk på navnet på kontakten på fanen Kontakter (ikke ikonet eller billedet), hvis kontaktoplysningslink, du vil afbryde.
  2. Tryk på .
  3. I afsnittet Linkede kontakter trykker du på ved siden af den kontotype, du vil afbryde linket til.