Import eller kopiering af kontakter

Importere kontakter fra SIM-kortet

1. På fanen Kontakter trykker du på > Administrer kontaktpersoner.
  2. Tryk på Importer/eksporter kontakter > Importer fra SIM-kort.
  3. Hvis du har en Google- eller Exchange ActiveSync-konto, skal du trykke på typen for de importerede kontaktpersoner.
  4. Vælg de kontaktpersoner, du vil importere.
  5. Tryk på Gem.

Import af en kontaktperson fra en Exchange ActiveSync-konto

1. På fanen Kontakter indtastes kontaktpersonens navn eller e-mail-adresse i søgefeltet.
  2. Tryk på Søg efter kontakter i firmaets adressekartotek.
  3. Tryk på navnet på den kontaktperson, du vil kopiere til HTC One S.
  4. Tryk på for at importere kontakten.

Kopiering af kontakter fra én konto til en anden

1. På fanen Kontakter trykker du på > Administrer kontaktpersoner.
  2. Tryk på Kopier kontakter og vælg en kontakttype eller onlinekonto, der skal kopieres fra.
    Bemærk: Kontakter fra dine sociale netværkskonti kan ikke kopieres.
  3. Vælg en kontakttype eller konto, som du vil gemme til.