Tilføje en ny kontakt

1. På fanen Kontakter, skal du trykke på .
  2. Tryk på feltet Navn, og indtast så kontaktens navn.
    Tip: Tryk på , hvis du separat vil indtaste kontaktens for-, mellem- og efternavn. Afhængigt af kontaktens type skal du måske også tilføje et navnesuffiks (f.eks. Ph.D).
  3. Vælg en Kontakttype. Det afgør den konto, som kontaktpersonen synkroniseres med.
    Bemærk: Nogle felter er måske ikke tilgængelige, når du tilføjer kontakter til dit SIM-kort.
  4. Indtast kontaktpersonoplysningerne i de relevante felter.
  5. Tryk på Gem.

Søgning efter Kontakter du kender på sociale netværk

HTC One S søger automatisk efter dine telefonkontakter på de forskellige sociale netværk, du er logget ind på. På basis af matchende e-mail-adresser og kontaktoplysninger kan du sende anmodninger til dine kontakter om at blive medlem af dit sociale netværk.
  1. På fanen Kontakter skal du trykke på > Indstillinger > Find folk du kender på.
  2. Vælg en eller flere sociale netværk, og tryk derefter på Udført.
Tip: Du kan opdatere listen med foreslåede kontakter manuelt ved at trykke på > Administrer kontaktpersoner > Linkede kontakter. På fanen Meddelelser trykker du på > Opdater.

Afsendelse af anmodninger om sociale netværk til dine kontakter

1. Tryk på meddelelsen Folk du kender (når den er tilgængelig på fanen Kontakter).
  2. Vælg de kontakter, du vil følge eller sende venneanmodning til via de sociale netværk, du er logget på.