Konfigurere din profil

Gem dine personlige oplysninger for nemt at sende dem til andre mennesker.
  1. På fanen Kontakter trykker du på Min profil.
  2. Tryk på Rediger mit kontaktpersonkort.
  3. Indtast eller rediger dit navn og dine kontaktpersonoplysninger.
  4. Tryk på (eller det aktuelle billede) for at ændre din billede af kontaktperson.
  5. Tryk på Gem.

Hvad du kan se på din profil

Når du trykker på Min profil, vil du se følgende faner:

Detaljer

Viser dine kontaktoplysninger. Du kan også se de seneste indlæg på sociale netværk ( hvis du er logget på dem). Du kan også redigere din profil eller dele den med andre.

Opdateringer

Viser de opdateringer, du har posteret på dine sociale netværk.

Galleri

Viser album og billeder fra dine sociale netværk.