KOMMUNIKATION
Din kontaktliste
KOMMUNIKATION

Din kontaktliste

Programmet Kontakter oplister alle kontakter, som er gemt lokalt samt fra de online konti, som du er logget ind på.
Du kan:
  • Se din profil og redigere dine egne kontaktoplysninger.
  • Oprette, redigere eller finde kontakter.
  • Se statusopdateringer.
  • Tryk på et navn for at se kontaktpersonens gemte oplysninger.
  • Se et meddelelsesikon, når en kontakt har sendt dig nye meddelelser.
  • Få en påmindelse, når det er kontaktens fødselsdag.
  • Se, hvem der er online, i Google Talk. Onlinestatusikoner vises, hvis du er logget ind på Google Talk.

Filtrere din kontaktliste

Vælg fra hvilken konto du vil se kontaktpersoner.
  1. På fanen Kontakter trykker du på i øverste linje.
  2. Vælg de online-konti, der indeholder de kontaktpersoner, du vil vise.
  3. Tryk på .
Tip: For at konfigurere sorteringsmuligheder for dine kontakter, skal du trykke på > Indstillinger.

Indstille søgemuligheder for kontaktpersoner

Ud over at søge efter kontakter efter navn kan du søge efter andre kriterier som f.eks. gruppenavn eller firma.
  1. På fanen Kontakter trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Søg i kontakter efter og vælg så de typer kriterier, du vil søger efter.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s