Styring af dine onlinekonti

Synkronisering af alle dine konti samtidigt

1. Glid meddelelsespanelet åben, og tryk så på > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på kontakten Automatisk synkronisering Til/Fra for at slå automatisk synkronisering til eller fra.

Manuel synkronisering af en konto

1. Glid meddelelsespanelet åben, og tryk så på > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på en kontotype. Hvis flere konti understøttes (f.eks. som for Exchange ActiveSync), trykker du på den konto, du vil synkronisere.
  3. Tryk på > Synk. nu.
    Tip: Hvis du har deaktiveret automatisk synkronisering, kan du vælge at opdatere specifikke konto-emner manuelt. Du skal blot trykke på et emne fra listen.

Skifte synkroniseringsindstillinger for en konto

1. Glid meddelelsespanelet åben, og tryk så på > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på en kontotype. Hvis flere konti understøttes (f.eks. som for Exchange ActiveSync), trykker du på den konto, du vil ændre.
  3. Tryk på synkroniseringsindstillingerne, du vil hente.