Tilføjelse af én eller flere Google-konti

Log ind på din Google-konto for at se din Gmail, kontakter og kalendere, og for at bruge Google-programmer på din HTC One S. Hvis du tilføjer flere end én Google-konto, kan du skifte imellem dine konti i programmer, som f.eks. Gmail, og vælge hvilken konto du vil sikkerhedskopiere dine indstillinger til.
  1. Glid meddelelsespanelet åben, og tryk så på > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på Google.
  4. Følg skærmvejledningerne for at logge ind på en konto eller oprette en ny konto.

Glemt adgangskoden til din Google-konto?

Hvis du har glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du forsøge at hente den ved at gå til Google websted.
  1. Åbn webbrowseren på HTC One S eller computeren
  2. Gå til www.google.com/accounts/recovery.
  3. Vælg muligheden for at hente din adgangskode og indtast den e-mail-adresse eller det brugernavn, du bruger til at logge ind på Google-kontoen.
  4. Klik på Fortsæt.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at nulstille adgangskoden.