PROGRAMMER & FUNKTIONER
Dele dine medier på DLNA-enheder
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Dele dine medier på DLNA-enheder

Vigtigt: Hvis du skal bruge et DLNA-kompatibelt TV- eller lydsystem, henvises til systemets dokumentation om, hvordan det tilsluttes dit hjemmenetværk.
  1. Opret forbindelse fra HTC One S til dit hjemmenetværk med Wi-Fi.
  2. Åbn Galleri, HTC Watch eller programmet Musik.
  3. Find den mediefil på HTC One S, du vil dele, og tryk på den.
  4. Gør et af følgende:
    Når du ser billeder eller videoer i Galleri Tryk på skærmen for at vise kontrollerne, og tryk derefter på Mere > Vælg afspiller.
    Når du spiller musik i Musik Tryk på > Vælg afspiller.
    Når du viser film i HTC Watch Tryk på skærmen for at vise kontrollerne, og tryk derefter på Mere > Vælg afspiller.
  5. Vælg den enhed på netværket, hvor du vil afspille mediet.
  6. Når du er tilsluttet den anden enhed, kan du trykke på skærmfunktionerne for at styre afspilningen, tilpasse lydstyrken osv.
Bemærk: Yderligere oplysninger om DLNA fås på www.dlna.org.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s