PROGRAMMER & FUNKTIONER
Oprettelse af et nyt diasshow med Filmeditor
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Oprettelse af et nyt diasshow med Filmeditor

Vil du have en ny måde at dele dine billeder og videoer på? Med Filmeditor kan du lave korte tema-baserede diasshow-film med både overgange og baggrundsmusik.
  1. På startskærmen trykker du på > Movie Editor.
  2. Tryk på og indtast en titel for diasshowet.
  3. Tryk på Vælg et tema. Temaer indeholder diasovergange, standard temamusik og bevægelig baggrund.
  4. Tryk på det tema, du vil have, og tryk så på Udført.
  5. Tryk på , vælg billederne og videoerne fra Galleri og tryk så på Næste.
  6. Rediger diasshow:
    Indsæt elementer imellem eksisterende billeder og videoer Tryk på et eksisterende billede eller video, og tryk så på Indsæt. Vælg de elementer, der skal tilføjes, og tryk så på Næste. Nye elementer indsættes før det element, du trykkede på.
    Beskær en video Tryk på en eksisterende video og derefter på Beskær. Træk de to beskæringsskydere til den del, hvor du ønsker, at videoen skal begynde og slutte, og tryk så på Udført.
    Omarranger billeder og videoer Tryk og hold på et billede eller en video og træk den til en ny position.
    Fjern billeder og videoer Tryk på det billede eller den video, du vil fjerne, og tryk så på Fjern.
    Ændr temaet Tryk på temanavnet for at vælge et andet tema.
    Eksempel på diasshowet Tryk på for at starte visningen af diasshowet.
    Ændring af musiknummer Tryk på > > Vælg musiknummer for at vælge en sang, der er lagret på telefonen.

Hvis du har videoer i diasshowet, kan du justere balancen mellem lydniveauerne i videoerne med musiknummeret. Du skal blot trække i skyderne for lydstyrken til det niveau, du vil have.

Bemærk: Filmeditor gemmer automatisk dine film, så du ikke skal være bekymret for at miste de ændringer, du foretager.
  7. Tryk på Gem og vælg så en opløsning.

Du kan dele lysbilledshowet fra Galleri. Søg efter lysbilledshowet, og tryk derefter på Del.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s