Oprette en afspilningsliste

Personaliser din musikoplevelse ved at oprette musikafspilningslister. Opret en afspilningsliste, der kun indeholder dine favoritsange, eller opret en, der matcher dagens humør. Du kan oprette lige så mange afspilningslister, som du vil.
  1. På startskærmen trykker du på > Musik > Min telefon.
  2. Start afspilning af en sang, du vil tilføje til en ny afspilningsliste.
  3. Tryk på > Tilføj til afspilningsliste.
    Bemærk: Hvis der ikke er nogen eksisterende afspilningslister, bliver du bedt om at indtaste navnet på den nye afspilningsliste.
  4. På skærmen Vælg afspilningsliste trykker du på .
  5. Indtast et afspilningslistenavn.
  6. Tryk på Gem.
Tip: Du kan også tilføje yderligere sange, mens du opretter en ny afspilningsliste. Tryk på > Tilføj sange for at tilføje flere sange.

Afspille sange i en afspilningsliste

1. På startskærmen trykker du på > Musik > Min telefon.
  2. Tryk på > Afspilningslister.
  3. Tryk på en afspilningsliste, og tryk så på den sang, du vil afspille først.
Når du trykker på en sang i listen for at afspille den, opdateres skærmen Afspilles nu med sangene fra din afspilningsliste.

Administrere afspilningslister

Når du har oprettet en afspilningsliste, kan du tilføje flere sange til den, omorganisere dem og andet.

1. På startskærmen trykker du på > Musik > Min telefon.
  2. Tryk på > Afspilningslister, og tryk så på den afspilningsliste, du vil redigere.
  3. Tryk på > Rediger afspilningsliste.
    Tilføj sange
    1. Tryk på > Tilføj sange.
    2. Tryk på for at vælge en kategori og så lede efter sange.
    3. Vælg de sange, du vil føje til afspilningslisten, og tryk så på Tilføj.
    Omarranger sange Tryk og hold på ved siden af den sangtitel, du vil flytte, og træk den til den nye placering.
    Slet sange Vælg de sange, du vil fjerne fra afspilningslisten.
    Ret navn på afspilningsliste Indtast det nye navn på afspilningslisten i titeltekstfeltet.
  4. Tryk på Gem.

Slette afspilningslister

1. På startskærmen trykker du på > Musik > Min telefon.
  2. Tryk på > Afspilningslister.
  3. Du kan:
    • Tryk og hold på den afspilningsliste, du vil slette, og tryk så på Slet afspilningsliste.
    • Tryk på > Slet afspilningslister for at fjerne flere afspilningslister.