PROGRAMMER & FUNKTIONER
Lytte til musik
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Lytte til musik

Du kan lytte til dine favoritsange på HTC One S med programmet Musik.

1. Mens du søger i musiksamlingen, kan du trykke på en sang for at afspille den.
  2. Tryk på skærmikonerne for at kontrollere musikafspilningen, gentage sange og andet.
Tryk og træk fingeren over statuslinjen for at spring til en anden del af sangen.
Vis muligheder for tilføjelse af sange til en afspilningsliste, dele sangen og andet.
Tænd/sluk for blandingsfunktionen. (Blanding er deaktiveret, når knappen er grå).
Gennemgå gentagelsestilstandene: gentag alle sange, gentag aktuel sang og gentag ikke.

Søgning efter musikvideoer på YouTube

Det er let at finde musikvideoer for den sang, du lytter til på YouTube. På skærmen Afspilles nu trykkes på > Søg > YouTube.

Opdatere albumomslag

1. På skærmen Afspilles nu trykker du på > Opdater albumkunst.
  2. Vælg, om du automatisk eller manuelt vil opdatere alle albumomslag eller bare opdatere den aktuelle sang på skærmen Afspilles nu.

Afspilning af musik fra låseskærmen

Når du lytter til musik, og skærmen slukker, skal du trykke på TÆND/SLUK for at tænde for skærmen igen og kontrollere musikafspilningen direkte på låseskærmen.
Tip: Du kan også styre musikafspilningen direkte fra meddelelsespanelet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s