Deling af dine billeder og videoer på nettet

Brug programmet Galleri til at dele billeder og videoer direkte på dine sociale netværk. Og du kan postere videoer på YouTube.
Bemærk: Du kan også dele et billede eller en video umiddelbart efter du har optaget den.

Deling af billeder eller videoer på Facebook

Vigtigt: Log på din Facebook-konto, før du overfører billeder eller videoer.
  1. I Galleri skal du trykke på Min telefon.
  2. Gå til gruppen af billeder, som du ønsker at dele.
  3. Tryk på Del > Facebook.
  4. Vælg billedet eller videoen, som du vil dele.
  5. Tilføj en statusopdatering, tag venner, vis din placering eller foretag ændringer på personlige oplysninger.
  6. Tryk på Poster.

Deling af billeder og videoer på Flickr

Vigtigt: Log på din Flickr-konto, før du overfører billeder eller videoer.
  1. I Galleri skal du trykke på Min telefon.
  2. Gå til gruppen af billeder, som du ønsker at dele.
  3. Tryk på Del > Flickr til HTC Sense.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Vælg det album, der skal overføres til, og angiv indstillinger for personlige oplysninger for de overførte billeder eller videoer.
    Tip: Tryk på Tilføj tag og beskrivelse for at indtaste en billedtekst for hvert billede eller video eller sæt tag på venner på dine billeder. Hvis du deler flere billeder eller videoer, kan du glide til venstre for at gå til næste. Husk at trykke på Gem, når du er færdig.
  6. Tryk på Udført.

Deling af billeder på Picasa-webalbum

Vigtigt: Log ind på din Google-konto, inden du sender billeder til Picasa-webalbum.
  1. I Galleri skal du trykke på Min telefon.
  2. Gå til gruppen af billeder, som du ønsker at dele.
  3. Tryk på Del > Picasa.
  4. Vælg de billeder, du vil dele, og tryk derefter på Næste.
  5. Indtast en billedtekst til de billeder, du overfører.
  6. Vælg det onlinealbum, hvor du vil overføre billederne til, eller tryk på for at oprette et nyt.
  7. Tryk på Overfør.

Deling af videoer på YouTube

Vigtigt: Log ind på din Google-konto, inden du overfører videoer til YouTube.
  1. I Galleri skal du trykke på Min telefon.
  2. Gå til gruppen af billeder og videoer, som du ønsker at dele.
  3. Tryk på Del > YouTube.
  4. Vælg de videoer, du vil dele, og tryk derefter på Næste.
  5. Tryk på Google-kontoen, som du ønsker at bruge, og vælg hvilken dataforbindelse, der skal bruges til at sende videoerne.
  6. Indtast en titel og beskrivelse på de videoer, du overfører.
  7. Vælg en indstilling for beskyttelse af personlige oplysninger for videoerne eller sæt tag på dem, så det er lettere at søge.
  8. Tryk på .
Relaterede emner