Visning af billeder på dine sociale netværk

I programmet Galleri kan du se, hvad du og dine venner har overført til dine sociale netværk eller billeddelingssteder.

Vigtigt: Log ind på dine konti og tilføj dem til Galleri, inden du begynder at vise online billeder.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på en social netværkskonto eller billeddelingsside.
    Tip: For at kommentere et billede i sociale netværk, kan du trykke og holde på en billedminiature og derefter trykke på Tilføj kommentar.

Tilføje en online-tjeneste

1. På skærmen Galleri skal du trykke på > Tilføj online tjeneste.
  2. Tryk på det sociale netværk eller billeddelingstjeneste, som du ønsker at tilføje.

For at fjerne en tjeneste, skal du trykke og holde på det sociale netværk eller billeddelingstjeneste, og trykke på Fjern online tjeneste.