Visning af billeder og videoer

1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på placeringen for dit billede eller video. Hvis du ønsker at vise billeder, som er gemt i HTC One S, skal du trykke på Min telefon.
  3. Gå til et album eller en gruppe af billeder.
  4. Tryk på et billede eller en video for at se den/det på hele skærmen.

Vise billeder og videoer efter begivenhed

Vis billeder og videoer baseret på hvornår de blev taget.
  1. I Galleri skal du trykke på Min telefon.
  2. Tryk på > Begivenheder. Billeder og videoer, som er gemt på HTC One S, vises i henhold til tidspunktet, de blev taget på.
  3. Tryk på et billede eller en video. Alle de billeder, der er taget omkring dette tidspunkt, vises.

Visning af billeder efter placering

Ved at bruge Kortvisning kan du vise billeder i henhold til placering.
  1. I Galleri skal du trykke på Min telefon.
  2. Tryk på Kort.
  3. Klem med fingrene på skærmen eller panorer hen over kortet indtil (placeringsindikatoren) vises. Placeringsindikatoren viser, hvor mange billeder, der er taget i dette område.
    Bemærk: Kun billeder med geo-tag info vises på kortet.
  4. Tryk på placeringsindikatoren. Billederne, som er taget i det samme område vises.
Tip:

Ønsker du at vide hvor du tog et bestemt billede? Mens du ser et billede på hele skærmen, kan du trykke et sted på skærmen og derefter trykke på Mere > Vis på kort. (Vis på kort er tilgængelig, når du har aktiveret Geo-tag billeder i Kamera.)

Start af et diasshow

1. I Galleri skal du trykke på Min telefon.
  2. Gå til gruppen af billeder. som du ønsker at vise.
  3. Tryk på Afspil.
Under diasshowet kan du trykke på skærmen for at vise skærmfunktionerne. Tryk på for at indstille diasshowpræferencer.