Hentning af filer og programmer

Du kan hente filer og programmer direkte fra dine favoritwebsteder.
Vigtigt: Filer og programmer, der er hentet fra nettet, kan komme fra ukendte kilder. For at beskytte HTC One S og dine personlige data anbefaler vi på det kraftigste, at du kun henter og åbner de filer, du stoler på.
  1. Åbn webbrowseren og gå til webstedet, hvor du kan hente den ønskede fil.
  2. Gør et af følgende:
    • Følg webstedets hentevejledning for programmer.
    • Tryk og hold på et billede eller et weblink, og tryk så på Gem link.
Før du kan installere det hentede program, skal du indstille HTC One S, så den tillader installation af tredjepartsprogrammer, i Indstillinger > Sikkerhed > Ukendte kilder.

Visning af dine downloads

1. På startskærmen trykker du på > Downloads.
  2. Tryk på filen for at åbne den.