Tilføje og styre dine bogmærker

Bogmærke en webside

Vigtigt: Bogmærk en webside på en normal browserskærm (ikke når du bruger en inkognito-fane).
  1. Når du viser en webside, skal du trykke på > Tilføj til > Bogmærker.
  2. Rediger navnet på det relevante bogmærke.
  3. I Konto skal du vælge Lokal, hvis du ønsker at gemme bogmærket på din telefon, eller vælge en konto til at synkronisere den med.
  4. I Tilføj til kan du vælge at gemme bogmærket i en ny mappe.
  5. Tryk på > , og tildel mappen et navn.
  6. Tryk på Udført.
Tip: Du kan også tilføje et bogmærke til startskærmen. Når du viser en webside, skal du trykke på > Føj til > Startskærm.

Åbne et bogmærke

1. Tryk på Bogmærker, når du ser på en webside.
  2. Naviger til det bogmærke, du vil åbne, på fanen Bogmærker, og tryk så på det.
Tip: Kan du ikke se dit bogmærke? Tryk på og vælg Alle bogmærker for at vise bogmærker, som er gemt på HTC One S og de, som er synkroniseret med en online-konto.

Redigere et bogmærke

1. Tryk på Bogmærker, når du ser på en webside.
  2. På fanen Bogmærker trykker du på > Rediger.
  3. Tryk på til højre for det bogmærke, du vil redigere.
  4. Indtast dine ændringer, og tryk så på Udført.

Synkronisere dine bogmærker med Google Chrome

Opret bogmærker fra din computers Google Chrome browser og synkroniser dem på HTC One S. Hvis du vil have yderligere oplysninger om Google Chrome, skal du besøge http://support.google.com/chrome.
Vigtigt:
  • Med brug af din Google Chrome desktopbrowser skal du logge på din Google-konto og konfigurere Google Chrome-synkronisering.
  • Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto, hver gang du gemmer Google Chrome-bogmærker på computeren.
  1. Glid meddelelsespanelet åben, og tryk så på > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på Google.
  3. Tryk på din Google-konto.
  4. Vælg muligheden Internet.