Browse nettet

1. Fra startskærmen trykker du på > Internet.
  2. Hvis websiden vises i fuld skærm, kan du svirpe skærmen ned for hurtigt at vise URL-feltet og andre indstillinger.
    Tip: For altid at vise URL-feltet på skærmen, skal du trykke på > Indstillinger > Generelt, og sørge for, at Fuld skærm ikke er valgt.
  3. Tryk på URL-feltet øverst på skærmen.
  4. Indtast dine søgeord eller en adresse på en webside.
  5. På websiden kan du:
    • Trykke på et link for at åbne det eller trykke og holde på et link for at få flere valgmuligheder.
    • Trykke på en e-mail-adresse for at sende en e-mail til e-mail-adressen.

Skifte til Læse-tilstand

Vil du læse en artikel eller blog uden at blive forstyrret? Læse-tilstand fjerner menuer, bannere og baggrunde fra en webside.
Tryk på (når den er tilgængelig) mens du ser en webside, for at skifte til Læse-tilstand. Du forbliver i læsetilstand, selvom du gennemser andre sider, som er på websiden.
Bemærk: Du kan slå Læse-tilstand fra ved at trykke på

Se den fulde version af et websted

Tryk på > Vis skrivebordsside, når du ser på en webside.

Åbning eller skift imellem browserfaner

Åbn flere browserfaner for at gøre det nemmere for dig at skifte fra en webside til en anden.

1. Tryk på Faner, når du ser på en webside.
  2. Gør et af følgende:
    • For at åbne en ny fane, trykker du på Ny fane.
    • For at skifte til en anden browserfane, glider du fingeren, indtil den webside, du vil se, vises. Tryk på en webside for at vise den i fuld skærm.
      Tip: Tryk på for at lukke en webside.

Visning af en tidligere besøgte sider

Du kan gå tilbage til sider, som du har besøgt tidligere uden at åbne en anden fane eller gå igennem din historik.
Når du viser en webside, skal du trykke på > Tilbage eller Fremad.