Søgning i HTC One S og på nettet

Du kan søge efter oplysninger på HTC One S og på nettet med Google Søg. Start din søgning ved at indtaste et nøgleord eller ved at bruge Google Stemmesøgning.
Tip: Nogle programmer, f.eks. Kontakter eller E-mail, har deres egen søgefunktion, som du kan bruge til at søge i disse programmer.

Udførelse af søgninger på internettet og i HTC One S

1. På startskærmen trykker du på .
    Tip: Hvis du ikke kan finde Google søgefeltet på din startskærm, skal du trykke på > Google.
  2. Indtast det, du vil søge efter i søgefeltet. Mens du skriver vises matchende emner i HTC One S og forslag fra Google-websøgning.
  3. Hvis det, du leder efter, findes i forslagslisten, skal du trykke på emnet for at åbne det i det relevante program.

Søgning på nettet med din stemme

Brug Google Stemmesøgning til at finde information på nettet ved at tale til HTC One S.
  1. På startskærmen skal du trykke på > Stemmesøgning.
    Tip: Hvis Google-søgebjælken findes på din startskærm, kan du også trykke på .
  2. Sig det, du ønsker at søge efter. Derefter vises matchende forslag fra Google-websøgning.
  3. Hvis det, du søger efter findes i listen, skal du trykke på emnet for at åbne det i det relevante program. I modsat fald kan du trykke på Prøv igen for at søge igen.

Indstille søgemuligheder

1. På startskærmen trykker du på .
    Tip: Hvis du ikke kan finde Google søgefeltet på din startskærm, skal du trykke på > Google.
  2. Tryk på for at skjule tastaturet, og tryk derefter på > Indstillinger for at indstille følgende muligheder:
    • Stemme. Indstil Google Stemmesøgning-sprog, tale mm.
    • Søgning i telefon. Vælg de programmer på HTC One S, som du ønsker at indlemme, når du søger.
    • Fortrolighed og konti. Administrere din placeringshistorik, vise de seneste websøgninger eller rydde din søgningshistorik.