Indstille meddelelsesvalg

Få adgang til at ændre indstillingerne til programmet Medd.. Du kan personalisere den ved at ændre baggrunden eller farven af meddelelsesboblerne eller ved at tilføje en underskrift til dine meddelelser. Du kan også redigere dine valgmuligheder for meddelelser mm.
På skærmen Meddelelser skal du trykke på > Indstillinger.

Personalisere skærmen Meddelelser

Tilpasse baggrunden af skærmen Medd. eller ændre farven af meddelelsesboblerne.
  1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på > Indstillinger > Generelt.
  2. Under Personalisere, kan du tilpasse udseendet af skærmen:
    • Tryk på Baggrund, og vælg imellem et foto fra Galleri eller en HTC-baggrund.
    • Tryk på Farver, og vælg et farveskema for meddelelsesboblerne.