KOMMUNIKATION
Sikkerhedskopiere dine sms'er
KOMMUNIKATION

Sikkerhedskopiere dine sms'er

1. På startskærmen trykker du på > Medd..
  2. Tryk på > Sikkerhedskopiering/Gendan SMS > Sikkerhedskopiering > Sikkerhedskopier SMS.
  3. Indtast navnet på sikkerhedskopien, og tryk på OK.

Sikkerhedskopiere tekstmeddelelser via e-mail

Vigtigt: Du skal konfigurere din e-mail-konto i E-mail-programmet.
  1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på > Sikkerhedskopiering/Gendan SMS.
  2. Tryk på Sikkerhedskopiering > Sikkerhedskopier SMS via e-mail.

Sikkerhedskopien vedhæftes til en e-mail.

3. Indtast din e-mail-adresse.
  4. Opret e-mail-meddelelsen og tryk på Send.
For at gendanne dine tekstmeddelelser til HTC One S, skal du åbne e-mailen med sikkerhedskopien med programmet E-mail. Tryk på vedhæftningen for først at hente den, og tryk så på den igen for at åbne sikkerhedskopieringsfilen for import.

Gendanne sms'er

Du kan kun gendanne tekstmeddelelser, der blev eksporteret med funktionen Sikkerhedskopier SMS.
  1. På startskærmen trykker du på > Medd..
  2. Tryk på > Sikkerhedskopiering/Gendan SMS > Gendan.
  3. Vælg hvordan du ønsker at gendanne meddelelserne, og tryk på Næste.
  4. Tryk på sikkerhedskopier for at importere.
  5. Tryk på OK.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s