Administration af meddelelsessamtaler

Administration af meddelelsessamtaler

Låsning af meddelelse

Du kan låse en meddelelse, så den ikke slettes, selv ikke hvis du sletter de andre meddelelser i samtalen.

  1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på en kontaktperson (eller telefonnummeret) for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontaktperson.
  2. Tryk på den meddelelse, du vil låse.
  3. Tryk på Låst meddelelse i valgmenuen. Der vises et låseikon .

Kopiere en tekstmeddelelse til dit SIM-kort

  1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på en kontaktperson (eller telefonnummeret) for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontaktperson.
  2. Tryk på meddelelsen, og tryk så på Kopiere til SIMkort. Der vises et SIM-kortikon .

Slette én meddelelse

  1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på en kontaktperson (eller telefonnummeret) for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontaktperson.
  2. Tryk på den meddelelse, du vil slette.
  3. Hvis meddelelsen er lukket, skal du trykke på Lås meddelelse op i valgmenuen, og tryk og hold så på meddelelsen for at vise valgmenuen igen.
  4. Tryk på Slet meddelelse og dernæst OK.

Slette flere meddelelser i en samtale

  1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på en kontaktperson (eller telefonnummeret) for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontaktperson.
  2. Tryk på > Slet beskeder.
  3. Tryk på Slet efter udvalg eller Slet efter telefonnummer (hvis kontaktpersonen har brugt flere forskellige telefonnumre i løbet af samtalen).
Tip: I indstillingerne for Medd. trykker du på Generelt > Slet gamle meddelelser for automatisk at slette gamle meddelelser efter samtale.

Slette en samtale

  1. På skærmen Meddelelser skal du trykke og holde på en kontaktperson (eller et telefonnummer), hvis meddelelser du vil slette, og derefter trykke på Slet.
  2. Tryk på OK for at slette hele tråden.
    Bemærk: Eventuelle låste meddelelser i samtaletråden bliver ikke slettet, medmindre du markerer indstillingen Slet låste beskeder.

Slette flere samtaler

  1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på > Slet tråde.
  2. Vælg den samtaletråd, du vil slette.
  3. Tryk på Slet. Eventuelle låste meddelelser slettes ikke.
0 Personer synes dette var nyttigt