Svare på en meddelelse

1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på en kontaktperson (eller telefonnummeret) for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontaktperson.
  2. Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst, og indtast så din meddelelse.
  3. Tryk på Send.

Svare til et andet telefonnummer på kontakten

Når en kontakt har flere telefonnumre på HTC One S, vil du se det telefonnummer, der bruges, under kontaktens navn.

Husk på, at dit svar sendes til telefonnummeret i den seneste meddelelse, som du har modtaget fra denne kontakt.

1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på en kontaktperson (eller telefonnummeret) for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontaktperson.
  2. Tryk på , og vælg så et andet telefonnummer på denne kontakt.
  3. Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst, og indtast så din svarmeddelelse.
  4. Tryk på Send.