KOMMUNIKATION
Ring hjem
KOMMUNIKATION

Ring hjem

Når du rejser udenlands, er det nemt at ringe til venner og familie hjemmefra.

Din hjemlandskode tilføjes automatisk, når du ringer til kontakter under roaming. Når du manuelt indtaster et telefonnummer, der skal ringes til, skal du dog indtaste et plustegn (+) og landekoden før nummeret.

Ændre standardlandekode for opkald til hjemland

1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Opkald.
  2. Tryk på Indstillinger for opkald til hjemland.
  3. Vælg et land og tryk så på OK.

Deaktivere opkald til dit hjemland

Hvis du foretrækker manuelt at indtaste hele det telefonnummer, der skal ringes til, når du roamer, kan du deaktivere opkald til dit hjemland.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Opkald.
  2. Under Andre indstillinger skal du rydde afkrydsningsfeltet Opkald til hjemland.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s