Opkaldsoversigt

Brug Opkaldsoversigt til at søge efter ubesvarede opkald, dine opkald og modtagne opkald.

Søge efter opkald i Opkaldsoversigt

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på fanen Opkaldsoversigt.
  3. På skærmen Opkaldsoversigt kan du:
    • Tryk på et navn eller nummer i listen, du vil ringe til.
    • Tryk og hold på et navn eller nummer i listen for at vise valgmenuen.
    • Tryk på for kun at søge i opkaldsoversigten for den bestemte kontaktperson.
    • Tryk på for at vise en bestemt type af opkald, som f.eks. mistede opkald eller udgående opkald.

Tilføjelse af et nyt telefonnummer til dine kontakter fra Opkaldsoversigt

1. På skærmen Opkaldsoversigt trykker og holder du på telefonnummeret, og så trykker du på Gem i Personer.
  2. Vælg, om du vil oprette en ny kontakt eller gemme nummeret i en eksisterende kontakt.

Rydde listen Opkaldsoversigt

På skærmen Opkaldsoversigt gør du et af følgende:
Fjern et navn eller et nummer Tryk og hold ned på navnet eller nummeret, og tryk på Slet fra opkaldsoversigt.
Ryd hele listen Tryk på > Fjern opkaldsoversigt. På skærmen Slet fra opkaldsoversigt skal du trykke på > Vælg alle, og derefter trykke på Slet.

Blokere en person

Når du blokerer et telefonnummer eller en kontakt, afvises alle opkald fra telefonnummeret eller kontakten automatisk.

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på fanen Opkaldsoversigt.
  3. Tryk og hold på kontaktpersonen eller telefonnummeret, som du ønsker at blokere, og tryk derefter på Bloker kontakt.
Tip: Du kan altid fjerne en person fra din blokeringsliste. På skærmen Opkaldsoversigt skal du trykke på > Blokerede kontakter. Tryk og hold på en kontaktperson, og tryk derefter på Frigiv kontakt.