Internetopkald

Når du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kan du foretage og modtage opkald via en internetopkaldskonto.
Vigtigt: Før du tilføjer en internetopkaldskonto, skal du sørge for, at du er registreret med en internetopkaldstjeneste, der understøtter stemmeopkald over Session Initiation Protocol (SIP). Internetopkald til telefonnumre skal der måske betales ekstra gebyrer for.

Tilføjelse af en internetopkaldskonto

1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Opkald.
  2. Under internetopkaldsindstillinger trykker du på Konti.
  3. Tryk på Tilføj konto.
  4. Indtast kontooplysningerne.
  5. Tryk på > Gem.
  6. Indstil HTC One S til at modtage internetopkald på din tilføjede konto ved at markere afkrydsningsfeltet Modtag indkommende opkald.

Foretage et internetopkald

Foretag et internetopkald til enten din kontakts internetopkaldskonto eller et telefonnummer.
Ring til en af følgende:
Internetopkaldskonto
  • I Kontakter trykker du på en kontakt, der har en internetopkaldskonto. Tryk så på Internetopkald.
  • I Opkaldsoversigt trykker du på internetopkaldslogfilen.
Telefonnummer Først skal du aktivere internetopkald for dine udgående opkald. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Opkald. Tryk påBenyt internetopkald, og vælg så enten Gælder alle opkald, når datanetværk er tilgængeligt eller Spørg ved hvert opkald.