Modtagelse af opkald

Når du modtager en opringning fra en kontaktperson, vises skærmen for indkommende opkald.
Tip: Du kan bruge funktionerne høflig ringetone og lommetilstand til at modtage opkald.

Besvarelse af et opkald

Gør et af følgende:
  • Hvis skærmen er låst, når du modtager et opkald, skal du trække til Låseskærmens ring.
  • Hvis skærmen er tændt, når du modtager et opkald, trykker du på Besvar.

Afvisning af et opkald

Gør et af følgende:
  • Hvis skærmen er låst, når du modtager et opkald, skal du trække til Låseskærmens ring.
  • Hvis skærmen er tændt, når du modtager et opkald, trykker du på Afvis.
Når du har afvist et opkald, kan du sende en tekstmeddelelse til den, der ringede, eller oprette en opgave om at ringe tilbage.
Tip: Du kan også trykke på knappen TÆND/SLUK to gange for at afvise et opkald.

Slå ringetonen fra uden at afvise opkaldet

Gør et af følgende:
  • Tryk på knappen LYDSTYRKE NED eller LYDSTYRKE OP.
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK.
  • Placer HTC One S med bagsiden opad på en plan overflade.
    Bemærk: Hvis HTC One S allerede ligger med bagsiden opad, vil den stadig ringe, når der kommer efterfølgende indkommende opkald.

Se hvem der ringer

Hver gang, du foretager et opkald, eller din ven ringer til dig, kan du se din vens seneste statusopdatering fra sociale netværk lige på opkaldsskærmen. Du vil også se en fødselsdagspåmindelse, hvis din vens fødselsdag (der er gemt på telefonen eller din online konto) finder sted inden for få dage.

Visning af en opgavepåmindelse, mens du er i et opkald

Lovede du at babysitte for en ven i denne weekend? Hvis du knytter en opgave til en kontakt, vil du se en opgavepåmindelse på opkaldsskærmen, når du er i en samtale med den pågældende ven.