Foretage et opkald med Favorit-opkald
Smartopkald, intuitiv stilhed og konferenceopkald

Foretage et opkald med Favorit-opkald

Du kan enten taste et nummer direkte eller bruge Favorit-opkald til hurtigt at ringe op. Favorit-opkald søger efter og ringer til en lagret/synkroniseret kontakt eller et nummer fra opkaldsoversigten.

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Indtast telefonnummeret eller de første par bogstaver i kontaktens navn.
  3. Tryk i listen på den kontakt, der skal ringes op til.
    Bemærk: For at se andre telefonnumre til kontakten, trykker du på ved siden af kontaktens navn.
  4. Afbryd opkaldet ved at trykke på Afslut opkald.

Ændring af layout for telefonens nummertastatur

Du kan skifte imellem et Tastatur til Smartopkald for at finde dine kontakter med få tryk og et fuldskærms-tastatur, som giver dig mere plads til at indtaste telefonnumrene.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på > Tastatur i fuld skærm eller Tastatur til Smartopkald.