Sikring af HTC One S med et personligt touch

Gør dét at låse op for din telefon lige så let, som at kigge på den. Beskyt dine personlige oplysninger, og forhindr andre i at bruge HTC One S uden din tilladelse ved at konfigurere face unlock.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Sikkerhed.
  2. Tryk på Skærmlås > Face Unlock
  3. Tryk på Opsætning og følg anvisningerne på skærmen.
  4. Vælg en backup-lås, du kan bruge, hvis telefonen ikke genkender dig.
  5. Tryk på Lås telefon efter, og angiv det tidsrum, hvor telefonen skal være inaktiv, før skærmen låses.
    Tip: Du kan også trykke på Gør ansigtsregistreringen bedre på skærmen Sikkerhed for at træne HTC One S i at genkende dit ansigt i forskellige situationer, som f.eks. når du bærer briller eller har skæg.
Du bliver bedt om at låse op for skærmen hver gang HTC One S tændes, eller når den har været inaktiv i en bestemt tidsperiode.

For yderligere at forbedre sikkerheden, skal du vælge Bevægelseskontrol på skærmen Sikkerhed. Du bliver bedt om at blinke med øjnene for at låse skærmen op.